Reseña de Carlos Ángel Ordás García, Fer front. Resistència al servei militar i antimilitarisme a Catalunya (1971-1989), Barcelona, Institut Català Internacional per la Pau / Pagès, 2023 - López-Martínez, Mario; López-Estapé, Andrés (Huarte de San Juan. Geografía e Historia, 2023)
Reseña del libro